Bandysidan.nu


Sergej "Obbe" Obuhov

Land:Ryssland Ryssland 
Född:1974-06-29
Moderklubb:Rodina
Position:Anfall

Nyheter


Dynamo vinner match med två ansikten

publicerat 2007-10-28
Den första seminalen mellan Zorkij och Dynamo (Moscow) börjar i ett högt tempo. Båda lagen skapar flera chanser i matchinledningen.Efter detta blir spelet allt sömnigare och inget av lagen kommer igenom till avslut. Däremot hamnar ett flertal spelare på utvisningsbänken. I den 27:e matchminuten kommer den första riktiga målchansen och den kommer på hörna för Dynamo. Denna hörna resulterar dock inte inte något mål. Första halvlek slutar 0-0.

Läs mer
(0) kommentarer

Dynamo cupmästare

publicerat 2006-10-29
Årets final i World Cup spelas mellan Dynamo (Moscow) och Zorkij och är den första helryska finalen i cupens historia. Tidigare under säsongen har Dynamo och Zorkij möts två gånger. Den första gången under Ryska Cupen, där Zorkij vann med 6-5 och Dynamo vann finalen i Champions cup med 2-1.
Läs mer
(0) kommentarer

Skrällseger i cupen, Dynamo ute

publicerat 2005-10-29
Efter en mycket rafflande match avgjordes dagens andra åttondelsfinal på straffar. Här var det Neftyanik som visade sig starkast.
Läs mer
(0) kommentarer

Hammarby går kräftgång i Elitserien

publicerat 2005-02-10
Hammarby har under flera års tid tillhört den absoluta eliten bland världens bandyklubbar. Man inledde även den här säsongen mycket starkt, men i Elitserien har det gått väldigt tungt.
- Nej, vi är inte nöjda med vad vi presterat hittills, konstaterar Hammarbytränaren Stefan Karlsson.
Läs mer
(0) kommentarer

Så bor de ryska stjärnorna

publicerat 2005-02-02
Idag möts Ryssland och Sverige i VM-gruppspelets hetaste match. Trots att Mikhail Sveshnikov inte längre är med efter sin skada, så vimlar det av storstjärnor i den ryska truppen. Bandysidan har exklusivt tagit reda på hur stjärnorna bor under VM.
Läs mer
(0) kommentarer

Mål för Mål: Ryssland-Sverige

publicerat 2005-02-02
Dags för mål för mål-service i matchen Ryssland-Sverige. Fosshaug börjar idag på bänken.
Läs mer
(0) kommentarer

Två poäng närmare elitserien

publicerat 2004-12-31
Bollnäs GoIF duellerar med Brobergs IF om den sista elitserieplatsen. Igår tog man in 2 poäng när man säkert vann borta mot Falu BS på Lugnet med 4-0 (1-0).
Läs mer
(0) kommentarer