Bandysidan.nu


Rinat Shamsutov

Land:Ryssland Ryssland 
Född:1973-06-12
Moderklubb:Dynamo Alma Ata
Position:Mittfält

Nyheter


AIK ersätter NT Bandy i Elitserien damer

publicerat 2017-08-15
Koallisionen mellan Nässjö och Tranås, NT bandy, hoppar av elitserien på grund av spelarbrist. Istället går platsen till AIK (W).
Läs mer
(0) kommentarer

World Cup All Star

publicerat 2008-10-26
Sveriges förbundskapten Anders Jakobsson utsåg idag World Cups All Star Team.
Läs mer
(0) kommentarer

Dynamo World Cup-mästare

publicerat 2007-10-28
Årets World Cupfinal avgjordes inför ungefär 3000 åskådare mellan de ryska mästarna Dynamo (Moscow) och de svenska mästarna Edsbyns IF. Bästa chansen i en annars ganska trevande matchinledning stod Dynamos Mikhail Sveshnikov som blev helt ensam med Anders Svensson i Edsbymålet som gör en kanonräddning till hörna. Hörnan blir resultatlös.
Läs mer
(0) kommentarer

Dynamo lätt till final

publicerat 2006-10-29
Den första semifinalen för dagen spelas mellan Sandvikens AIK och Dynamo (Moscow). Dynamo är klara favoriter till segern och visar sig också vara det bättre laget.
Läs mer
(0) kommentarer

Rapport från World Cup

publicerat 2006-10-29
I samband med World Cup arrangeras en presskonferens varje år. Rolf Käck på internationella bandyförbundet inledde med att säga att det var ett totalt sett bättre underlag iår, när vi dessutom preparerar isen i halvtid och har isvårdspauser under dagarna.
Läs mer
(0) kommentarer

Skrällseger i cupen, Dynamo ute

publicerat 2005-10-29
Efter en mycket rafflande match avgjordes dagens andra åttondelsfinal på straffar. Här var det Neftyanik som visade sig starkast.
Läs mer
(0) kommentarer

Maxim Chermnykh & Rinat Shamsutov skadad

publicerat 2005-02-03
Ryssland har riktig otur med skadorna i hemma-VM i Kazan. Sedan är Mikhail Sveshnikov skadad, och igår mot Sverige åkte man på ytterligare skador på viktiga spelare som Rinat Shamsutov och Maxim Chermnykh.
Läs mer
(0) kommentarer