Bandysidan.nu


Johan "Bejja" Berglund

Land:Sverige Sverige 
Född:1983-04-27
Moderklubb:Ljusdals BK
Position:Försvar

Nyheter


Edsbyn segrare i ExTe World Cup 2008

publicerat 2008-10-26
Både Edsbyns IF och Bollnäs GoIF är heta direkt från början. Många farliga chanser och tidig Bollnäsledning.
Läs mer
(0) kommentarer

till semi på straffar

publicerat 2006-10-29
Nattens avslutande match är kvartsfinalen mellan Bollnäs GoIF och Edsbyns IF. Ett klassiskt hälsingederby i en klassisk bandyturnering, där Edsbyn har en revanch att utkräva från fjolårets båda förluster i World Cup. På läktaren vinner Giffarna lätt, då Flames har en hyffsad klack på plats, medans Red Farmers helt saknar röstresurser på plats.

Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs till semifinal

publicerat 2005-10-29
Bollnäs GoIF gick vidare till semifinal efter en fin insats mot Sandvikens AIK. Bollnäs gjorde 1-0 på en hörna och 2-0 kom till i en småstökig situation precis innan halvtidssignalen.
Läs mer
(0) kommentarer

Giffarna skrällde igen!

publicerat 2005-02-27
Det var ännu en praktskräll i fredags på Sävstaås, när Bollnäs GoIF tog sin andra raka slutspelsseger mot Västerås SK. Nu är "Gurkorna" ordentligt pressade inför dagens match.
Läs mer
(0) kommentarer

Ödesmatch på Sävstaås

publicerat 2004-12-17
Kvällens möte på Sävstaås är en riktig ödesmatch. Bollnäs GoIF tar emot Brobergs IF i ett glödhett hälsingederby som kommer att avgöra vilka lag som går till elitserien. Vinner Bollnäs GoIF så är det bara 1 poäng som skiljer, men vinner Brobergs IF så har dom 5 poäng till goda.
Läs mer
(0) kommentarer

Skandalscener på Sävstaås!

publicerat 2004-12-09
Det utspelade sig skandalscener på Sävstaås i gårkväll. Först ett bortdömt mål i slutsekunderna och sedan ett tumult mellan spelarna strax efter att de lämnat isen.
Läs mer
(0) kommentarer

Hälsingelagen i farten idag

publicerat 2004-11-17
Idag spelar alla hälsingelagen i allsvenskan. För det första så tar Edsbyns IF emot Brobergs IF i Edsbyn Arena i en match som på förhand beräknas bli en riktig fight.
I den andra av dagens två matcher från norrserien så reser uppstickaren Bollnäs GoIF västerut till Fagersta för match mot Västanfors IF.
Läs mer
(0) kommentarer