Bandysidan.nu


Bollnäs till semifinal

publicerat 2005-10-29

Bollnäs GoIF gick vidare till semifinal efter en fin insats mot Sandvikens AIK. Bollnäs gjorde 1-0 på en hörna och 2-0 kom till i en småstökig situation precis innan halvtidssignalen.

Daniel Eriksson, lagkapten i SAIK
Daniel Eriksson, lagkapten i SAIK Foto: Torbjörn Lindquist

I den 38:e minuten åkte David Pizzoni-Elfving på ett rött kort efter en het situation. Eftersom matchstraffet var grovt fick SAIK spela resten av matchen med en man mindre. Det blev för mycket för SAIK som trots en intensiv jakt inte orkade jobba sig tillbaka in i matchen.

Stefan Andersson sa till bandysidan.nu att det var svårspelat med den dåliga isen. Dessutom är det alltid svårt att spela i underläge och jaga. Men Bollnäs var bra. Det är två veckor kvar till seriepremiären och förhoppnignsvis blir det lite kallare innan dess så vi kan träna ordentligt avslutar han.

Johan Berglund var jublande glad när Bandysidan.nu frågade hur det kändes att vara ensamt som obesegrat lag nu. Något han betonade var att defensiven funkat mycket bra och att de endast släppt in tre mål på fyra matcher. På frågan hur långt han tror de kan gå är svaret blixtsnabbt, "Hela vägen."

Skriven av: Torbjörn Lindquist