Äntligen poäng för Fläkten!

publicerat 2004-12-31

Igår var en glädjens dag i Fagersta. Hemmalaget Västanfors IF hade inför matchen igår mot Kalix Bandy 11 raka förluster, men äntligen lyckades alltså "Fläkten" knipa en pinne.

Det var meningen att Kalix skulle åka ner till Fagersta och hämta hem två viktiga poäng i kampen om extrapoäng inför Superallsvenskan. Och när Kalix ledde med 2-0 efter dryga kvarten trodde alla att det var klart. Kanske gjorde även Kalix det, för Västanfors kom tillbaka. 19-årige Mattias Rydberg både reducerade och kvitterad en bit in i andra halvlek. Kalix tog tillbaka ledningen med 3-2 i 61:a minuten men Petter Andersson kvitterade 9 minuter senare för sitt Västanfors, och man kunde således hålla undan till oavgjort och allsvenskans första poäng.