Zorkij det bättre laget

publicerat 2006-10-27

Zorkij var det klart bättre laget i mötet mot Hammarby IF. Matchen var inte särskilt välspelad, men Zorki lyckades i alla fall med turneringens hittils snabbaste mål, endast 23 sekunder tog det.

Hammarbys enda mål i matchen kommer på straff i slutet av den första halvleken. I den andra halvleken händer det inte så mycket. Zorkij lyckas inte spela ut lika bra som i andra halvleken, trots medvind. Och Hammarby får ett bättre eget spel, men lyckas inte riktigt skapa några riktigt klara målchanser. I matchens slutminut fastställer Daniel Mossberg slutresultatet 1-5 på hörna.

"Vi spelade bra i första, men i andra blev vi stillastående", säger Mossberg till Bandysidan.nu. Vinner vi bara sista nu så ser det riktigt bra ut, fortsätter han. Det är bara synd att inte alla grupper är lika jämna som den här, då skulle cupen ha riktigt hög kvalitet, avslutar han innan han fortsätter in i omklädningsrummet.

Skriven av: Torbjörn Lindquist