bandysidan.nu        English
Skriv följande text i rutan nedan, annars försvinner ditt inlägg: jltlicyy
Namn
Ort
E-mail
Hemsida
Mitt meddelandeNamn Erik
Skickat 2003-12-31 23:23:14

Ok, det skulle vara roligt att spela som de allsvenska lagen också, med riktiga spelarnamn.

Webmasters svar: De riktiga spelarnamnen är en annan sak tyvärr. Mycket jobb att lägga in, och ännu mer jobb att få tillstånd till. Har funderat på att göra instruktioner till hur det går att göra själv, men lite småklurigt att få dem bra.

Namn Erik
Ort Edsbyn
Skickat 2003-12-30 23:30:06

Varför kan man inte vara de allsvenska lagen som Edsbyn och Bollnäs???????

Webmasters svar: Av den enkla orsaken att jag ser det som lite "fusk" att börja högt uppe i systemet. Funderar dock på att lägga in en funktion så att det ska gå att välja även dessa lag. Det är en ny version på G snart, där det bland annat går att få sparken från sin klubb, om du inte gör ett tillräckligt bra jobb. Släppet av denna version kommer förmodligen i mitten av januari, har fortfarande lite småsaker jag vill fixa på innan jag släpper den.

Namn magnus
Hemsida http://www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=4028725
Skickat 2003-12-12 00:09:50Webmasters svar: Det här är ingen reklampelare. Skriv gärna något här om sidan dock.

Namn Herman
Ort Mölndal
Skickat 2003-12-08 09:30:47

Tackar för svaret! Jag ser fram emot nästa version. Kul idé alltihop btw.

Det enda sättet att ta sig till allsvenskan är tydligen att gå upp under den andra säsongen i ettan. Och ska man sen gå till elitserien så får man se till att göra det under år tre eller fyra, sedan blir det lotteri för då är alla lag lika bra!

Jaja, gratis är ju ALLTID gott, så se min kritik som positiv feedback på hur det kan bli ÄNNU bättre :-)


Webmasters svar: Det är som sagt på väg att fixas till, så det ska gå att gå upp på skickligt matchande av spelare.

All konstruktiv kritik är bra. Ger mig dessutom mer lust att fortsätta utveckla.

Namn Herman
Ort Mölndal
Skickat 2003-12-05 11:41:29

Alltså Hej och tack för det fantastiska beroendeframkallande spelet BandyManager. Men snälla nån som har gjort detta!? Jag har nu spelat sju säsonger med mitt lag och tränat ihop det så att jag har "Världsbäst" på Målvakt och anfall och "Världsklass" totalt och flera spelare som är "Världsbäst" på allt, OCH ÄNDÅ SÅ LIGGER JAG FORTFARANDE KVAR I DIVISION ETT!!! Jag har till och med svårt att ta mig till playoff. Det går bara marginellt bättre för mig nu än vad det gjorde när jag började och hade "Hyffsad***" på de flesta av mina spelare...

Webmasters svar: Hej,

Jag har också upptäckt detta problem och jag försöker göra så att spelarna inte blir så otroligt bra så fort. Problemet är att de andra lagen förbättrat sig i samma takt som du har gjort. Det blir då tufft att hänga med. Jag tror att jag lyckats göra något åt det hela, men måste testa lite mer innan jag släpper nästa version. Det är även ett par nya funktioner som ska läggas till innan jag släpper den.

Namn Peter
Ort Ljusdal
Skickat 2003-11-18 12:26:48

Hej igen...
Vill fortsätta att prata om BandyManager.
Om man spelar väldigt länge (Körde på hastighet 0 och höll in enter) så ser man inte längre än till 2023 i statestiken över segrare.
Om du mailar över koden där du försöker hindra en spelare från att bli upplockad två gånger så kan jag kolla på den.
och om du mailar koden för att hålla koll på spelarna så kan jag försöka göra en funktion för att ta bort en spelare som inte längre behövs.

Det är för jobbigt för mig att sätta mig in i ALL din kod, än så länge iaf.
få se när jag ska studera C++...

Namn Falufanatics
Hemsida http://falufanatics.tk
Ort Falun
Skickat 2003-11-16 22:53:34

Såg att min sida redan var länkad fast till fel adress
den riktiga adressen är
http://w1.233.telia.com/~u23306527
Eller http://falufanatics.tk

Vänliha häls Joakim

Webmasters svar: Länken är fixad.

Namn FaluFanatics
Hemsida http://falufanatics.tk
Ort Falun
Skickat 2003-11-16 22:49:57

Bra Bandysida,besöker den ofta.
Har dessutom länkat den på min bandysida.
Skulle vara roligt om du kunnde länka min bandysida också
http://falufanatics.tk
Vänliga häls Joakim.

Namn Knatten
Hemsida http://www.roligt.nu
Ort Sandviken
Skickat 2003-11-11 16:51:33

Min programmeringserfarenhet säger mig att problemet befinner sig ganska precis mittemellan tangentbordet och stolsryggen.

ps. Vilket andra inlägg????

Webmasters svar: Det du skickade med ditt alias, Tomas.

Namn Knatten
Hemsida http://www.roligt.nu
Ort Sandviken
Skickat 2003-11-11 15:11:08

Hej bäste Webmaster.

Jag skrev ett inlägg för ett par timmar sedan och det verkar som om det har fallit bort???????

Kan det vara en bugg?? Har du möjligtvis skrivit sidan i C++??Webmasters svar: Det är ingen bugg. Det är helt enkelt så att det första inlägget du skrev var ett rent personangrepp och sådana hör inte hemma här. Det andra inlägget ansåg jag vara helt onödigt.

På den fråga du ställde om buggen att ta upp samma spelare flera gånger, så har jag försökt med detta vid ett flertal tillfällen utan att lyckas. Jag vet dock inte om det beror på att jag har ändrat en del sedan 0.0.8 och att buggen rättats till. Jag är övertygad om att PM är skriven till större delen i C/C++ och resten i Assm.

Namn Stefan Andersson
Hemsida http://www.frolundaindians.com
Ort gbg
Skickat 2003-11-11 13:18:18

länka gärna till www.frolundaindians.com

Webmasters svar: Jag förstår inte riktigt vad badkarsbandy har med mina länkar att göra... :)

Namn Peter
Ort Ljusdal
Skickat 2003-11-07 14:49:45

Tack för en bra sida till att börja med.
Men nu vidare till det jag ville säga:
Jag har spelat BandyManager ett tag nu och det är verkligen beroendeframkallande. Jag kommer att hålla utkik efter nya versioner. Det tråkiga med spelet är som fler sagt att det inte är riktiga namn och att de riktiga elitlagen droppar ur serien snabbt och aldrig kommer tillbaka(Fast lite nöjd blev jag när Bollnäs åkte ur och jag spöade dem i två raka matcher). Det fungerar förövrigt jättebra att plocka upp spelare ur ungdomslaget, men de får ingen lön(vilket kan bli billigt senare) och de kommer inga nya spelare till ungdomslaget, de man plockar upp fortsätter i båda lagen och kan plockas upp igen.
Dessutom blir laget fullt fort då man inte kan "avskeda" någon.
Det skulle vara skönt om en sådan funktion lades till snarast eftersom jag sitter med en par spelare som jag inte har en tanke på att släppa in på isen(de är bara ivägen).
Men som sagt, tack för en bra sida och ett bra spel.
visst var det i C++ du hade gjort spelet?
jag ska studera det inom en snar framtid så jag kanske kan komma till hjälp?
MvH Peter

P.S Alla som läser detta, stöd bandyns största händelse varje år och kom till Ljusdal och se Ljusdal world cup nästa år.

Webmasters svar: Tack för dina synpunkter.

Vad gäller namnen så ska jag jobba på det, men tycker att andra saker är viktigare, som tex de andra funktionerna du nämnde.

Jag kommer göra ett försök att göra mer fixade skickligheter på lagen i allsvenskan, så att de har bättre sannolikhet att klara sig kvar. Det tar dock en hel del tid och är ett svårt jobb att få bra.

Att juniorspelare inte får någon lön är ingen bugg. De ska få lön när de fyller 20, dock inte implementerat ännu. Det är meningen att de ska bytas ut från listan när de fyller 20, då det är vanligt att 19-åringar dubblerar. Du ska inte kunna flytta upp samma spelare flera gånger heller. Jag har på flera försök inte lyckats.

Avskedande kommer i nästa version, men endast av kontraktslösa spelare. Skriver du kontrakt med någon får du skylla dig själv. Däremot ska du kunna sälja dessa spelare.

Ja, spelet görs i C++ och om du har möjlighet att hjälpa till skulle det vara mycket trevligt.

Namn Tomas
Skickat 2003-11-07 11:33:36

hmmm... Nu förstår jag ingenting. Först svarar Webmaster, sen tar han bort sitt eget svar???????

Knatten, ditt spel lät intressant (Speciellt i en game & watch version). Bandysäsongen drar ju igång nu och det börjar bli bråttom med sidan. Jag har fått klart med följande domännamn:
bandy-sidan.nu
bandysidan.no
bandysidan.net
bandysidan.com
bandysidan.se
bandymanager.nu

Jag skulle uppskatta om jag kunde få ditt spel ganska omgående. Licensersättningen är inga som helst problem.

Webmasters svar: Knatten, Tomas eller vem du nu är. Jag börjar tröttna på ditt pratande med dig själv. Jag kan upplysa dig om att jag loggar IP-numren och ser att alla de 7 senaste meddelandena är skrivna från samma ställe (SANDVIK).

Namn Knatten
Hemsida http://www.roligt.nu
Ort Sandviken
Skickat 2003-11-06 15:48:50

Till Tomas.

Tjena Tompa!
Angående din förfrågan om hjälp med hemsida så kommer Knatten "To the rescue". Jag har skakat fram ett spel som heter Bandymanager.
Kort om spelet:
Spelet är utvecklat i en miljö som heter CygWin och man spelar det i en vanlig DOS-Prompt. Med hjälp av en mycket avancerad spelmotor så får man vara manager över ett bandylag. Typ som fotbollens Premiere Manager.
Från säker källa så vet jag att det planeras versioner med stöd för både X-box, playstation och multiplayer. Det ryktas även om en version för Nintendos Game & Watch. Då detta spel har så ljusa framtidsutsikter så anser jag att en liten ersättning för spelet är ett rimligt krav. Typ 60-80:- / licens
Jag kan även tänka mig att skriva några nyhetsartiklar då jag anser att jag har skrivtets gåva.

Så min fråga till dig nu Tompa är, när kan jag börja????

Webmasters svar: Kul för dig Tomas att någon nappade på din förfrågan. Finns det någon demoversion av ditt spel Knatten. Det skulle vara kul att jämföra ditt spel med ett program som jag har gjort. Jag tror dom har vissa likheter. Vi kanske kan utbyta några ideer med varandra.

Webmasters svar: Tråkigt att behöva göra såhär, men jag kommer nu att låsa möjligheterna att använda html-koder i gästboken. Alla immiterade "Webbmasters svar" har blivit överstrukna, men finns ändå kvar här så det går att se dem.

Namn Knatten
Ort Sandviken
Skickat 2003-11-03 14:31:58

Har ytterligare en fundering angående Bandymanager.
Är det verkligen ett Windows program när man kör det i ett DOS fönster?

Webmasters svar: Hejsan Knatten! Kul att du gillar Bandymanager. Ledsen att jag dröjt med mitt svar men jag har fullt upp med utvecklingen av nästa version. Funderar nämligen på att höja korvpriset med 2 kr. Som svar på dina frågor kan jag säga att något stöd för OpenGL planneras tyvärr inte... däremot för DirectX för då kan en portning enkelt ske till X-box!
Vad det gäller ditt grafikkort så borde det nog hänga med ett par versioner till. Så med min takt som utvecklare så behöver du nog inte bekymmra dig de närmaste 40 åren! :-) Vad menar du med multiplayer över internet? Det går ju att spela 2 spelare! Idiot!
Och förresten så tror jag att det här med internet bara är en övergående fluga!


Webmasters svar: Roligt roligt må jag säga....

Nej, det är inte ett windowsprogram, eftersom jag inte använder windows normalt. Det är ett unixprogram som körs under en emulering som heter cygwin. Jag ber om ursäkt att jag haft mycket att göra och därför inte hunnit ge något bra svar på frågorna tidigare.

Namn Bill Gates
Skickat 2003-11-03 14:13:17

Testing, testing...
1, 2, 3...

Namn Knatten
Ort Sandviken
Skickat 2003-11-03 14:07:52

Ignorerar du oss va? Va? Va?
Är det så det ska vara??? Är det det va?

Vad är det här för support?!? Va? Va?

Keep up the good work... typ!


Webmasters svar: Nej då.. jag ignorerar inte... bara överarbetad...

Namn Tomas
Skickat 2003-11-01 19:15:09

Hejsan!
Jag har länge funderat över att starta en bandysida och nu har jag bestämt mig för att göra en. Jag söker personer som kan hjälpa till med sidan tex. nyheter, länkarkiv, bandyring för andra bandysidor och annat innehåll på sidan. Du behöver inte betala någonting, så domän eller webbhotell det fixar jag. Sidan har jag tänkt mig vara svenska eftersom engelska är inte min starka sida.

Du måste inte ha kunskap om hur man gör hemsidor även om det underlättar, du behöver egentligen bara kunna skriva nyheter/artiklar eller dylikt...


Webmasters svar: Säg till när sidan börjar dyka upp på nätet, så ska jag länka den.

Namn Knatten
Ort Sandviken
Skickat 2003-10-30 15:41:03

Det var då ett väldans speciellt spel det där Bandymanager. Riktigt käckt om jag får säga det själv!
Vad planeras till nästa version då? OpenGL stöd kanske??? Och kanske multiplayer över internet???
Hur som helst så kan det ju inte vara långt kvar till en kommersiell produkt! Keep up the good work!
Planeras en version för VAX kanske? Och kanske till och med för Vic-20???
Vad är min. kraven vad det gäller grafikkort?
Jag sitter på ett Radeon 9800 Pro hemma... räcker det?

Namn Challe
Skickat 2003-10-29 00:46:58

hej! Vilket lag tror du kommer att bli årets överaskning?

Webmasters svar: Efter att ha sett World Cup tror jag att Broberg har alla möjligheter att överaska mycket possitivt. Annars tror jag Villa och Vänersborg kan gå långt iår. SAIK tar den ena finalplatsen, Edsbyn eller Hammarby den andra.

[ Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Antal inlägg i gästboken: 399
Senaste foruminlägg
TV-sändningar
 Nya/Uppdaterade länkar
 Senaste uppdatering
Bandysidan rekomenderar
 Logga in