Position:Anfall

Nyheter

Jenisej knep det ryska guldet

publicerat 2014-03-31
Jenisej vann det ryska guldet efter att Dynamo (Moscow) hade ledningen med 5-2 med mindre än en halvtimme kvar att spela. Jenisej började annars målskyttet bäst och ledde med 0-2 efter 15 minuters spel.

Sveriges förbundskapten Anders Jakobsson utsåg idag World Cups All Star Team.

Bollnäs GoIF börjar matchen bra men Jenisej gör de två första målen i matchen. Dessa mål görs av Sergej Lomanov, det andra på en fin genomåkning och eget avslut.

World Cups gruppspel har avslutats och Bandysidan.nu ska nu guida er igenom den för året inte allt för snåriga slutspelsdjungeln.

Jenisej tog ledningen med 1-0 genom ett fint slaget frislag från cirkeln av Sergej Lomanov. Det kom också en kvittering från Brobergs IF innan det blev pausvila.

Traditionsenligt har den svenska förbundskaptenen Anders Jakobsson tagit ut ett all star team.

Den första seminalen mellan Zorkij och Dynamo (Moscow) börjar i ett högt tempo. Båda lagen skapar flera chanser i matchinledningen.Efter detta blir spelet allt sömnigare och inget av lagen kommer igenom till avslut. Däremot hamnar ett flertal spelare på utvisningsbänken. I den 27:e matchminuten kommer den första riktiga målchansen och den kommer på hörna för Dynamo. Denna hörna resulterar dock inte inte något mål. Första halvlek slutar 0-0.