Bandysidan.nu


Hans "Måsen" Åström

Land:Sverige Sverige 
Född:1968-11-28
Moderklubb:Bollnäs GoIF
Position:Anfall

Nyheter


Zorkij tog den andra finalplatsen

publicerat 2006-10-29
Den andra semifinalen, den mellan Zorkij och Edsbyns IF, inleds bäst av Zorkij. Redan efter en dryg minut gör man 1-0 genom Sami Laakkonen på assist från Daniel Mossberg.
Läs mer
(0) kommentarer

till semi på straffar

publicerat 2006-10-29
Nattens avslutande match är kvartsfinalen mellan Bollnäs GoIF och Edsbyns IF. Ett klassiskt hälsingederby i en klassisk bandyturnering, där Edsbyn har en revanch att utkräva från fjolårets båda förluster i World Cup. På läktaren vinner Giffarna lätt, då Flames har en hyffsad klack på plats, medans Red Farmers helt saknar röstresurser på plats.

Läs mer
(0) kommentarer

Giffarna skrällde igen!

publicerat 2005-02-27
Det var ännu en praktskräll i fredags på Sävstaås, när Bollnäs GoIF tog sin andra raka slutspelsseger mot Västerås SK. Nu är "Gurkorna" ordentligt pressade inför dagens match.
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs slog ut Boltic

publicerat 2005-02-21
Bollnäs GoIF hade inga större problem med att avväpna Boltic/Göta på bortais heller. Efter 9-2 i Bollnäs från i fredags så hade man möjligheten att "spela av" matchen på Tingvalla, men istället gick man därifrån som segrare med 10-4. Nu väntar Västerås SK i kvarten.
Läs mer
(0) kommentarer

Dags för åttondelsfinaler

publicerat 2005-02-18
Vi har väntat på den här dagen nu sedan i början av januari. Nu är det dags. Bollnäs GIF mot Boltic/Göta.
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs goes Katrineholm

publicerat 2005-02-11
Bollnäs GoIF vann stort i onsdags med 10-2 mot serietvåan IFK Vänersborg. Nu gäller det att ladda om batterierna mot Katrineholms SK borta på Backavallen.
Läs mer
(0) kommentarer

VSK och Bollnäs i topp under uppehållet

publicerat 2005-01-26
Både Västerås SK och Bollnäs GoIF vann i sina respektive serier igår. Dessa segrar för de båda lagen innebär att VSK kommer att leda elitserien under VM-uppehållet och Bollnäs kommer att leda Superallsvenskan under samma period.
Läs mer
(0) kommentarer