Bandysidan.nu


Anders Spinnars

Land:Sverige Sverige 
Född:1983-07-21
Moderklubb:Bollnäs GoIF
Position:Försvar

Nyheter


Bollnäs vidare efter makalös vändning

publicerat 2008-10-26
Bollnäs GoIF börjar matchen bra men Jenisej gör de två första målen i matchen. Dessa mål görs av Sergej Lomanov, det andra på en fin genomåkning och eget avslut.
Läs mer
(0) kommentarer

Lampinen får konkurrens?

publicerat 2005-01-26
Avdelningen för väldigt lösa rykten gör gällande att Edsbyns IF skulle vara intresserade av att förstärka försvaret med Sandvikens AIK:s Andreas Westh och/eller Bollnäs GoIF:s Anders Spinnars. Tuff konkurrens för Petteri Lampinen isåfall...

(0) kommentarer

Chanslöst KSK släppte in 7 mål igen

publicerat 2005-01-17
Fyra raka matcher med 7 mål i baken för Katrineholms SK följdes upp av en femte på Sävstaås igår. Bollnäs GoIF närmast lekte med sina rödvita motståndare, och siffrorna hade landat på mer än 7-1 om det inte varit för den knöliga isen.
Läs mer
(0) kommentarer

Utvecklingslandslaget till Kazakstan

publicerat 2004-12-29
Utvecklingslandslagets förbundskapten Kjell Edberg har samlat en trupp på 16 man som ska resa till Kazakstan för en dubbellandskamp.
Läs mer
(0) kommentarer

Ödesmatch på Sävstaås

publicerat 2004-12-17
Kvällens möte på Sävstaås är en riktig ödesmatch. Bollnäs GoIF tar emot Brobergs IF i ett glödhett hälsingederby som kommer att avgöra vilka lag som går till elitserien. Vinner Bollnäs GoIF så är det bara 1 poäng som skiljer, men vinner Brobergs IF så har dom 5 poäng till goda.
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs bra i sista finslipningen

publicerat 2004-11-06
Under fredags kvällen gästade Bollnäs GoIF Hällåsen och Brobergs IF för att genomgå den sista finslipningen inför den efterlängtade seriepremiären om en vecka. Första halvlek var jämn men i andra imponerade de orangeblå mer.
Läs mer
(0) kommentarer

... Och Västerås SK är redan borta!

publicerat 2004-10-30
Inatt var Västerås SK tvingade att vinna mot överraskningslaget Bollnäs GoIF. Bollnäs GoIF gick snabbt upp till 2-0 och efter det lyckades aldrig Västerås SK gå förbi.
Läs mer
(0) kommentarer