Bandysidan.nu


Vesa Vuokila

Land:Finland Finland 
Född:1972-08-04
Moderklubb:LRK Tornio
Position:Halv

Nyheter


Landslagstrion stannar

publicerat 2005-03-16
Enligt Norrländska Socialdemokraten så är det klart att den finländska landslagstrion Mikko Aarni, Vesa Vuokila och Marko Miinala stannar i Kalix Bandy trots att man i helgen åkte ur högsta serien.

(0) kommentarer

Ingen spelarflykt från Kalix

publicerat 2005-03-13
Idag riskerar Kalix Bandy att åka ur Allsvenskan när man kvalar mot Ljusdals BK. Skulle man åka ur så fruktar ändå inte sportchefen Henrik "Henko" Eriksson någon spelarflykt.
- Alla blir kvar utom Kari Perkaus som redan bestämt att han ska sluta. Marko Miinala, Vesa Vuokila och Mikko Aarni kommer att spela med oss också nästa säsong, de har ett år kvar på sina kontrakt, berättar "Henko" för Norrbottens-Kuriren.
Läs mer
(0) kommentarer

Mål för Mål: Sverige Finland

publicerat 2005-02-04
Det är dags för en mer eller mindre betydelselös match i bandyvm. Orsaken att matchen är betydelselös är att oavsett resutlat möts Sverige och Finland i semifinalen. I det finska laget är Sami Laakkonen, Ari Holopainen och Vesa Vuokila förkylda och har feber. Därför har de inga avbytare.
Läs mer
(0) kommentarer

Matchrapport: Sverige - Finland

publicerat 2005-02-04
Sverige kunde idag ta en knapp men säker seger över Finland. Matchen var helt betydelselös, det är egentligen imorgon det gäller.
Läs mer
(0) kommentarer

Sveshnikov skadad

publicerat 2005-02-01
Världens bästa spelare, den ryske landslagsspelaren Mikhail Sveshnikov har skadats i foten vid matchen mot Finland igår.
Läs mer
(0) kommentarer

Lite inför morgondagens VM-premiär

publicerat 2005-01-30
Imorgon drar VM i Kazan, Ryssland, igång. Sverige "värmer upp" med en match mot det på förhand lite blekare motståndet Norge. Här presenterar Bandysidan lite info inför morgondagen.
Läs mer
(0) kommentarer

Finlands trupp till VM

publicerat 2005-01-11
Förbundskapten Sören Persson har klart för sej vilka spelare skall försvara VM-titeln om tre veckor.

Läs mer
(0) kommentarer