Bandysidan.nu


Joakim Hedqvist

Land:Sverige Sverige 
Född:1977-11-22
Moderklubb:Brobergs IF
Position:Mittfält

Nyheter


Hedqvist laddar för ny säsong: ”Brinner för att utveckla föreningen” Extern nyhet

publicerat 2017-07-14
Ungefär tre månader. Så länge var det tänkt att IFK-anfallaren Joakim Hedqvist skulle stanna i Vänersborg. Det blev mycket längre än så. – Så man kan säga att det är harmoni här nere, säger Hedqvist till Bandyfeber.

Västerås World Cup-mästare 2014

publicerat 2014-10-12
Västerås SK vann välförtjänt finalen mot IFK Vänersborg efter en tuff cuphelg. Vänersborg inledde starkt och tog också ledningen med 0-1 på frislag, av storskytten Joakim Hedqvist.
Läs mer
(0) kommentarer

Zorkij sov sig igenom matchen

publicerat 2008-10-24
Zorkij sov sig igenom matchen mot Tornio PV och låg under med 2-0 i halvtid. Ett fåtal spelare vaknade stundtals till, Joakim Hedqvist tex, som med en genomåkning i början av andra halvlek reducerade till 2-1.
Läs mer
(0) kommentarer

Zorkij vaknar till

publicerat 2008-10-24
Zorkij vaknade till i matchen mot Uralsky Trubnik och spelade med en betydligt större intensitet än i matchen mot Tornio PV natten som var.
Läs mer
(0) kommentarer

Elitserien färdigspelad

publicerat 2008-02-21
Den första upplagan av Elitserien i bandy i Sverige är nu färdigspelad och det är dags för slutspel. Till att börja med kan vi summera en mycket intressant serie med en rafflande avslutning, där till slut Tillberga IK BK fick göra Falu BS sällskap nedåt i seriesystemet.
Läs mer
(0) kommentarer

Till slut en rätt komfortabel seger

publicerat 2007-10-28
Brobergs IF chocköppnade mot Edsbyns IF i nattens fjärde och sista kvartsfinal med mål efter 43 sekunder av Stefan Larsson. Edsbyn replikerar dock med ett hörnmål efter dryga två minuters spel. Broberg skapar ett flera chanser där den bästa är ett friläge av Jonas Nygren, som dock inte lyckas förvalta detta.
Läs mer
(0) kommentarer

Dynamo World Cup-mästare

publicerat 2007-10-28
Årets World Cupfinal avgjordes inför ungefär 3000 åskådare mellan de ryska mästarna Dynamo (Moscow) och de svenska mästarna Edsbyns IF. Bästa chansen i en annars ganska trevande matchinledning stod Dynamos Mikhail Sveshnikov som blev helt ensam med Anders Svensson i Edsbymålet som gör en kanonräddning till hörna. Hörnan blir resultatlös.
Läs mer
(0) kommentarer