Position:Halv

Nyheter

Till slut en rätt komfortabel seger

publicerat 2007-10-28
Brobergs IF chocköppnade mot Edsbyns IF i nattens fjärde och sista kvartsfinal med mål efter 43 sekunder av Stefan Larsson. Edsbyn replikerar dock med ett hörnmål efter dryga två minuters spel. Broberg skapar ett flera chanser där den bästa är ett friläge av Jonas Nygren, som dock inte lyckas förvalta detta.

Traditionsenligt har den svenska förbundskaptenen Anders Jakobsson tagit ut ett all star team.

Ljusdals BK blev totalt utspelade av Söderhamnslaget Brobergs IF i årets nattmatch. Första målet kom redan efter mindre än två minuters spel och i halvtid stod matchen 0-6.

Matchen mellan Brobergs IF och Mjøndalens IF var ett riktigt sömnpiller. Alla de tre målen som gjordes, kom i första halvlek.

Storklubbarna kan sluta ringa 0270-nummer nu. Stortalangen Jonas Nygren har förlängt sitt kontrakt med moderklubben Brobergs IF.

VSK avgjorde i slutet på första halvlek

publicerat 2005-01-23
Efter två halvlekar med lika många ansikten så kunde till slut Västerås SK dra det längsta strået i hemmamötet mot Brobergs IF idag på Rocklunda. VSK avgjorde i slutet på första halvlek, varpå andra halvlek blev klart tempofattigare.

Utvecklingslandslagets förbundskapten Kjell Edberg har samlat en trupp på 16 man som ska resa till Kazakstan för en dubbellandskamp.