Bandysidan.nu


Svenne "Sälen" Olsson

Land:Sverige Sverige 
Född:1972-07-05
Moderklubb:Edsbyns IF
Position:Försvar

Nyheter


Straffräddningar håller ner resultatet

publicerat 2005-10-27
Matchen mellan Brobergs IF och Mjøndalens IF var ett riktigt sömnpiller. Alla de tre målen som gjordes, kom i första halvlek.
Läs mer
(0) kommentarer

Tre Hälsingeklubbar i kvartsfinalerna

publicerat 2005-02-21
Inför den här säsongen åkte Ljusdals BK ur högsta serien. Men de övriga hälsingeklubbarna - Bollnäs GoIF, Brobergs IF och Edsbyns IF - gör ingen besviken. Alla tre klubbarna har nått slutspel.
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs bra i sista finslipningen

publicerat 2004-11-06
Under fredags kvällen gästade Bollnäs GoIF Hällåsen och Brobergs IF för att genomgå den sista finslipningen inför den efterlängtade seriepremiären om en vecka. Första halvlek var jämn men i andra imponerade de orangeblå mer.
Läs mer
(0) kommentarer

Dags för Broberg att ta steget?

publicerat 2004-10-15
Under försäsongen har Brobergs IF imponerat i sitt spel, och då speciellt defensiven. Kan Brobergs IF avancera vidare från sin grupp? Motståndet är inte det hårdaste; Kalix Bandy, Skutskärs IF BK och Varkaus.
Läs mer
(0) kommentarer

Broberg klarade första testet

publicerat 2004-10-15
Igår gick Brobergs IF:s tränare Peter Isaksson ut och sa att han trodde på sex matcher på fyra dagar, vilket i så fall innebär final. För att hålla det så behövde man vinna över Skutskärs IF BK igårkväll, och det grejade man utan problem.
Läs mer
(0) kommentarer

Broberg hade inga problem med Zorkij

publicerat 2004-10-09
Zorkij rosar inte marknaden här i Sverige än så länge. Igårdagens match mellan Brobergs IF och just Zorkij i Edsbyn Arena så vann Brobergs IF relativt lätt med 3-1, och de gulsvarta visade upp en stark defensiv.
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs och Broberg blev dubbeljumbo

publicerat 2004-09-27
Av de tre hälsingelagen som var med i Champions Cup var det bara arrangörslaget Edsbyns IF som lyckades. Wild Carden Bollnäs GoIF och Brobergs IF kom näst sist respektive sist.
Läs mer
(0) kommentarer