Position:Mittfält

Nyheter

Sandviken World Cup-segrare

publicerat 2017-10-15
Efter en lång turnering stod till slut Sandvikens AIK som segrare av World Cup efter en dramatisk vändning mot Jenisej i finalen. Med mindre än 5 minuter kvar av ordinarie matchtid stod det fortfarande 3-1 till Jenisej. Då kliver SAIKs Christoffer Edlund fram och reducerar till 3-2.

Igår kväll var årets bandygala, där priser till årets spelare i svensk bandy på både herr och damsidan delades ut. Det blev Camilla Johansson, spelandes för Kareby IS (W) samt Daniel Berlin spelandes för Sandvikens AIK som fick årets utmärkelser.

Sandviken mästare efter spännande slut

Sandvikens AIK är svenska mästare efter en match som blev överraskande spännande match, med tanke på att SAIK ledde med 5-1 i halvtid. Villa Lidköping BK gjorde dock en riktigt bra andra halvlek och gick nästan ikapp. Till slut vann ändå SAIK med 6-5

Sandvikens AIK mittfältaren Daniel Berlin är skadad, missar finalen på lördag.

Sandviken vidare på straffar.

publicerat 2006-10-28
Kvartsfinalspelet inleds med matchen mellan Sandvikens AIK och Gripen/Trollhättan BK. En nyhet för året är att de flesta domare har headset för kontakt med matchsekretariatet.