Position:Halva

Nyheter

Sandviken World Cup-segrare

publicerat 2017-10-15
Efter en lång turnering stod till slut Sandvikens AIK som segrare av World Cup efter en dramatisk vändning mot Jenisej i finalen. Med mindre än 5 minuter kvar av ordinarie matchtid stod det fortfarande 3-1 till Jenisej. Då kliver SAIKs Christoffer Edlund fram och reducerar till 3-2.

Jenisej vann det ryska guldet efter att Dynamo (Moscow) hade ledningen med 5-2 med mindre än en halvtimme kvar att spela. Jenisej började annars målskyttet bäst och ledde med 0-2 efter 15 minuters spel.

Dynamo (Moscow) blev idag ryska mästare i bandy efter seger med 7-5 mot Dynamo-Kazan i finalen.

Efter en jämn tillställning i första halvlek, efter vilken Sverige gick till halvtidsvila med en 2-0 rann det iväg och blev till slut 8-1.

Traditionsenligt har den svenska förbundskaptenen Anders Jakobsson tagit ut ett all star team.

Daniel Mossberg klar för Zorkij som träningsbesegrade Bollnäs GoIF, vinnarodds för World Cup, "Joacim Forslund Funderar" och Örebro SK får bandyhall.

Daniel Mossberg ersätter skadad Patrik Gustavsson Thulin, Rocklunda ABB Arena invigs, dag tre av Per Fosshaugs utspel.