Bandysidan.nu


Christer Lystad

Land:Norge Norge 
Född:1972-07-13
Moderklubb:Sarpsborg
Position:Försvar

Nyheter


Magnus Berglund får kritik

publicerat 2005-03-30
Tränaren i Västerås SK, Magnus Berglund, får svidande kritik. Det är norrmannen Christer Lystad som lämnar klubben för ryska Zorkij som står för kritiken.
Läs mer
(0) kommentarer

Christer Lystad till Zorkij

publicerat 2005-03-29
Christer Lystad har bytt klubb till Zorkij. Han säger till VLT att en av orsakerna till klubbytet är att han blev petad i slutspelet.
Läs mer
(0) kommentarer

Lite inför morgondagens VM-premiär

publicerat 2005-01-30
Imorgon drar VM i Kazan, Ryssland, igång. Sverige "värmer upp" med en match mot det på förhand lite blekare motståndet Norge. Här presenterar Bandysidan lite info inför morgondagen.
Läs mer
(0) kommentarer

Norges och USA:s VM-trupper klara

publicerat 2005-01-01
Mellan första och sjunde februari i år spelas bandy-VM i ryska Kazan. I A-gruppen deltar förutom Sverige och hemmanationen Ryssland även regerande världsmästarna Finland, Norge, Kazakstan och USA. Norges och USA:s trupper är redan spikade.
Läs mer
(0) kommentarer

Fredagsbrevet - 29:e oktober

publicerat 2004-10-29
Då var det dags för en ny säsong, och en ny Ljusdal World Cup. Dom norska lagen har ju som redan känt hamnat i en egen liten "B-grupp". Vilket kanske inte är en sån dum idé. Nu vill jag faktisk sticka ut näsan och påstå att dom norska lagen som åker till Ljusdal i år Mjøndalens IF och Stabæk inte kommer att bli några strykpojkar i år. De är dom två mest stabila lagen genom många säsonger. Mjøndalen som vunnit tre guld på rad nu, och även vann e-cup-brons förra året. Deras första brons i klubbens historia.
Och jag vågar påstå att D-gruppen är en helt öppen affär, där mycket gott ett finskt eller norskt lag kan stå som segrare. IFK Vänersborg som har förlorat allt inför den här säsongen bör inte ställa ut skridskorna och tro på tvåsiffrigt. Men naturligtvis bör ju ett lag som Vänersborg ta hem den gruppen, de hade lämna djupa, svidande sår om dom inte gjorde de.
Läs mer
(0) kommentarer

VSK:s officiella spelartrupp klar

publicerat 2004-09-09
Igår blev Västerås SK:s trupp inför säsongen 04/05. Här är den truppen plus en väldigt sen Silly Season-genomgång. Klubben har värvat flera riktiga världsspelare men också tappat flera världsspelare, bland annat Per Fosshaug.
Läs mer
(0) kommentarer