Position:Anfall

Nyheter

Edsbyn till semi efter stor dramatik

publicerat 2008-10-25
Edsbyns IF lyckades vinna mot Uralsky Trubnik efter en dramatisk match som avslutades med straffläggning för att kunna avgöra segraren. Trubnik börjar matchen bäst och har ett friläge redan i den 2:a minuten som Anders Svensson räddar.

Bandysidan.nu pratade med Christian Mickelsson efter Edsbyns IFs seger över Uralsky Trubnik. Vi var inte mentalt förberedda, inte med i matchen i första halvlek inleder han.

OLS Uleåborg började matchen bra och tog ledningen med 1-0 redan i den 5:e matchminuten. Till slut var dock Edsbyns IF starkare och vann matchen.

Brobergs IF chocköppnade mot Edsbyns IF i nattens fjärde och sista kvartsfinal med mål efter 43 sekunder av Stefan Larsson. Edsbyn replikerar dock med ett hörnmål efter dryga två minuters spel. Broberg skapar ett flera chanser där den bästa är ett friläge av Jonas Nygren, som dock inte lyckas förvalta detta.

I en dryg månad har målspottaren Patrik Rönnkvist varit sjuk i ett CMV-virus och har inte kunna spela riktigt. Nu är han på bättringsvägen och han är riktigt taggad inför kvällens match mot Västanfors IF.