Daniel Liw återvänder till Edsbyns IF, Sandvikens AIK träningsbesegrade Dynamo (Moscow) och Falu BS fick stryk av Brobergs IF samt bandysnack.

Det har tidigare rapporterats om ett flertal spelare som Zorkij uppvisat stort intresse för. Till den listan kan nu läggas Edsbyns IFs Daniel Liw rapporterar radiosporten, liksom även Hammarby IFs Jonas Holgersson. Jonas Claesson uttrycker i en intervju med radiosporten en oro för att svensk bandy riskerar att utarmas.

Källa: Radiosporten

Edsbyn svenska mästare

publicerat 2005-03-21
Efter en lite darrig inledning av den första halvleken blev det riktigt bra spel de sista 20 minuterna. I det läget hade Sandvikens AIK tagit ledningen med 2-1. Det fanns dessutom bud på fler SAIKmål, men det var Edsbyns IF som gjorde halvlekens sista mål. Först kvittering 2-2 och sedan ledning 3-2.

På söndag möts Edsbyns IF och Sandvikens AIK i vad som kan bli en riktig höjdarfinal. Det är två spelande lag som gör upp om guldet, och enligt krönikören så är det matchvinnartyperna som kommer att avgöra fighten.

Ett Hammarby som många trodde var i kollektiv formsvacka visade att man är att räkna med när säsongen ska summeras om ca en månad.

Sverige kunde idag ta en knapp men säker seger över Finland. Matchen var helt betydelselös, det är egentligen imorgon det gäller.

Det är dags för en mer eller mindre betydelselös match i bandyvm. Orsaken att matchen är betydelselös är att oavsett resutlat möts Sverige och Finland i semifinalen. I det finska laget är Sami Laakkonen, Ari Holopainen och Vesa Vuokila förkylda och har feber. Därför har de inga avbytare.