Bollnäs till semifinal

publicerat 2005-03-02

Bollnäs GoIF kunde ikväll högst sensationellt gå till semifinal efter att ha slagit ut Brobergs IF i kvartsfinalen, 3-1 i matcher.

Ja, Bollnäs kunde ikväll högst sensationellt gå till semifinal efter att ha slagit ut Västerås i kvartsfinalen, 3-1 i matcher.

Efter 0-0 i paus så tog hemmalaget ledningen med 1-0 tidigt i andra. Bollnäsförvaret var vattentätt och skulle så vara länge. VSK kvitterade dock senare på en lång lyra som gick igenom vimmlet framför mål och gick direkt in i detsamma.
Bara minuter senare så snor dock Magnus Granberg åt sig bollen av en Västeråsförsvarare och lägger in 2-1.

VSK ligger på och pressar, men i alla offensiv sticker Bollnäs upp och sätter dit 3-1 med bara fem minuter kvar. I matchens sista ögonblick reducerar ett psykologiskt sargat VSK på en hörna, men det hade bara akademiskt värde. Nu har Bollnäs nått semifinal för första gången på 25 år! Förutom de tre kvartarna nu så hade man heller inte vunnit en kvartsfinal på 25 år!

Smolket i bägare var dock bråket som uppstod efter slutsignalen. VSK-"supportrarna" kom över planen och började larva sig med polis, tv-män och Giffare. En man gripen enligt SVT.

Skriven av: Gustaf Lindborg