Bandysidan.nu

Hammarby har ena benet i kvarten

publicerat 2005-02-18

Början av kvartsfinalen på Lugnet fick alla textvsupportrar på Söder att få hjärtat i halsgropen.

Falu BS tog nämligen ledningen med 1-0 genom Erik Sundin. Men den ordning vi kaxiga 08:or bestämt ordnade sig redan efter 19 minuter då Rickard Koch kvitterade.
Sedan gjorde Hammarby IF 3 snabba mål på Falu BS i slutet av första halvlek så i princip var allt avgjort då. Visserligen vann Falun andra halvlek målmässigt men Hammarby hade kontroll på händelserna. Det verkade från åskådarplats som att det fanns en växel till om det hade behövts. Stefan Persson som varit borta på grund av skada har fått en fullgod ersättare i form av Mikael Billander. Han har verkligen sista matcherna visat att han är att räkna med i framtiden.
Att Hammarby har 6 målskyttar är en annan styrka som man som bajensupporter är nöjd med. Det tyder på en bred och bra trupp.
Men på söndag är det en ny match och det gäller vara med från början. Tar inte ut något i förskott.

Skriven av: Per-Åke Tångring