Mål för Mål: Ryssland-Sverige

publicerat 2005-02-02

Dags för mål för mål-service i matchen Ryssland-Sverige. Fosshaug börjar idag på bänken.

Matchen slut. En mycket fin match, där Sverige hade en mycket bra andra halvlek.

45 min: På kontringen gör Jurij Pogrebnoj 5-3.

45 min: Svenskt frislag vid kortlinjen, rysk kontring.

44 min: Ett par fina ryska lägen, dock inget mål

44 min: Per Hellmyrs får ett bra läge, men skottet i gavlen.

43 min: Skott över av Anders Östling.

42 min: Trångt på rysslands utvisningsbänk. Alexei Sheglov får sätta sig 10 min.

41 min: Sverige jobbar hårt för en kvittering. Per Hellmyrs jobbar fram svenskt frislag, som dock blir resultatlöst

40 min: Ivan Maximov blir utvisad 10 minuter för slag på spelare.

39 min: Magnus Muhrén faller och får en rysk spelares klubba eller knä i ansiktet. Han är dock snart uppe igen.

38 min: svenskt frislag i cirkeln, åtföljs av ytterligare ett.

36 min: Daniel Eriksson och Sergej Obuhov får sitta 10 minuter vardra för ett litet gruff.

35 min: Sergej Lomanov får 5 minuter för sabotage mot spel. Han stod för nära vid ett svenskt frislag.

32 min: Svensk utvisning, Stefan Erixon får sätta sig 10 minuter på bänken.

30 min: David Karlsson var i bra läge, men blev avblåst för hög klubba.

27 min: David Karlsson reducerade till 4-3 på ett långskott. David som inte spelat många minuter idag pga problem med ljumskarna.

25 min: Marcus Bergwall reducerar till 4-2 på hörnan.

25 min: Lagvarning ryssland pga för tidigt rus.

24 min: Svensk hörna från vänster. Det ryska målet gjordes av Alexander Tjukavin

22 min: Hörnan blir en lobb, som tar i en spelare i ruset och dimper ner precis under ribban. 4-1 till Ryssland.

22 min: Rysk hörna efter svensk försvarsmiss.

20 min: Per Hellmyrs får sätta sig i 10 minuter på utvisningsbänken. Ryssland just nu det lag som ser starkast ut, men inget av lagen skapar några egentliga farligheter.

17 min: Spelet går nå långsamt och inga riktigt allvarliga målchaser har kommit i andra halvlek.

13 min: Bra svenskt anfall, dock ingen skottchans.

11 min: Den första svenska utvisningen. Per Hellmyrs utvisas 10 minute, även han för slag på spelare.

5 min: Daniel Liw ordnar ett svenskt frislag nere vid kortlinjen, dock resultatlös.

3 min: Oleg Khajdarov får 10 minuter för slag på spelare.

0 min: Ryssland gör avslag.

Halvtid

45 min: Halvtid. Ryssland inledde klart bäst, men Sverige har kommit in bra i matchen efter Muhréns reduceringsmål. Resultat i halvtid 3-1 till Ryssland

42 min: Sverige har spelat mycket bra de senaste minuterna. Dock kommer man inte riktigt till för målchanser.

40 min: Ryskt frislag. Ryssland försöker döda utvisning just nu.

37 min: Magnus Muhrén skjuter i virket.

36 min: Matchens första utvisning, Alexander Tjukavin får 10 min för slag på spelare.

35 min: Mycket bra svenskt anfall där Ilyas Khandaev tvingas till en mycket bra räddning.

34 min: Bra svenskt anfall, dock lyckas man inte riktigt i sistaläget.

32 min: Svenskt frislag i hyffsat läge. Spelning ut till Magnus Muhrén som tar sig ner i bra possition och reducerar till 3-1.

30 min: Bra svenskt skott, bra räddning av [spelare= 87].

28 min: Per Hellmyrs försöker komma igenom på högerkanten.

26 min: Ryssland kliver upp väldigt långt och har ett mycket fint styrspel.

24 min: Ryssland får frislag i höger frislagscirkel. Sergej Lomanov gör 3-0. Ryssland är oerhört effektiva just nu.

22 min: Ivan Maximov och Sergej Lomanov väggspelar snyggt fram genom det svenska försvaret. Lomanov gör 2-0.

21 min: Mycket snyggt anfall för Ryssland, skottet räddas dock av Bergwall.

20 min: Ryskt frislag nere vid kortlinjen.

20 min: Sverige slarvar på egen planhalva, Obuhov snor åt sig bollen och skjuter utanför.

18 min: Hörnan går i muren.

18 min: Stefan Erixon får ett bra läge, men skottet styrs ut till hörna från vänster. Sveriges första.

16 min: Mycket spel på mittplanen just nu.

11 min: Bra räddning av Andreas Bergwall

10 min: Ryskt frislag på svensk planhalva.

7 min: Ny vänsterhörna för ryssland. 1-0 till Ryssland, målet av Sergej Obuhov

6 min: Nytt frislag, dock misslyckat.

5 min: Magnus Muhrén blir neddragen på väg igenom, frislag i bra läge. Dock går det utanför.

2 min: Sergej Lomanov skott, till hörna från vänster.

1 min: Sergej Obuhov orsakar matchens första avblåsning genom att åka offside.

0 min: Avslag, Sverige börjar med bollen.

Skriven av: Torbjörn Lindquist