VSK avgjorde i slutet på första halvlek

publicerat 2005-01-23

Efter två halvlekar med lika många ansikten så kunde till slut Västerås SK dra det längsta strået i hemmamötet mot Brobergs IF idag på Rocklunda. VSK avgjorde i slutet på första halvlek, varpå andra halvlek blev klart tempofattigare.

Anders Bruun & VSK tog hem viktorian
Anders Bruun & VSK tog hem viktorian Foto: Torbjörn Lindquist

Efter en rätt svängig första halvlek så var det Patrik Anderbro och Johan Geibert som avgjorde i slutet av densamma. De två gjorde 3-2 och 4-2 till VSK i en mycket bra, men också svängig, första halvlek. Nyligen landslagsuttagne Anders Östling gjorde tidigt 1-0 på hörna, men Broberg kvitterade och gick förbi tack vare mål av Jonas Nygren och Ola Hallberg. En av matchens bästa profiler, nämligen Anders Bruun, kunde kvittera för VSK innan Patrik Anderbro och Johan Geibert som sagt ryckte ifrån med sina mål.

I andra halvlek hände betydligt mindre. Men i slutet kunde i alla fall Andreas Hammarbäck sätta femman bakom Pasi Hiekkanen i Brobergskassen. En publik 3 913 fick se sitt VSK avancera i tabellen.

VSK:s hemsida