Bandysidan.nu


Inför Vetlanda - Hammarby

publicerat 2005-01-20

Hammarby IF åker ner till matchen mot Vetlanda BK med sin första seger i årets elitserie i bagaget.

Stämningen i dag efter matchen mot Saik var naturligtvis på topp. Davve lyser det självförtroende om. I morgon ställs han mot just nu Sveriges bäste målvakt. Hans namn är Andreas Bergwall och förhoppningen är att han har en dålig dag i morgon. Åtminstonde i bajensfansen ögon.
Både nyss nämnde skyttekungen och Carl Klingborg har varit på Tjustkulle förut ett antal gånger så de ser fram emot matchen.
Misstänker att laget kommer att vara intakt sedan Saikmatchen, men facit får vi först i morgon när lagen skrinnar in på isen.
I morgon presenteras vm-truppen och jag tror att Hammarby kommer få med 3 stycken där.
Förutom David Karlsson kommer även Stefan Erixon och Jonas Holgersson vara med. Tror att Göran Rosendal och Stefan Jonsson får stanna hemma denna gång.
14.00 på Zinken är presskonferensen med Hultqvist, synd man redan sitter på bussen då annars hade jag varit där och lyssnat.
I Vetlandas trupp är Bergwall självklar.
Laget åkte redan i dag efter sin träning på eftermiddagen söderöver.
Vetlanda har överaskat många i årets allsvenska och i början av Elitserien. Förlorade dock sista matchen mot Villa Lidköping BK. Är det slut på framgångarna eller var det en tillfällig plump i protokollet? I morgon får vi svaret.

Skriven av: Per-Åke Tångring