Giffarna ångar på mot tredje raka?

publicerat 2005-01-16

Bollnäs GoIF har efter en del problem på vägen tagit två skalper mot "enklare" motstånd. Kvällens motståndare hemma på Sävstaås är Katrineholms SK, som hittills tagit 3 poäng i Superallsvenskan.

Bollnäs inledde sitt Superallsvenska spel i onsdags, borta mot Gripen/Trollhättan BK. Efter en lite svängig match så drog Giffarna längsta strået när Ville Aaltonen (i offsideläge?) sköt in 5-4 med 2 minuter kvar.
I fredagens match hemma mot IFK Motala var förhoppningarna om storseger stora hos publiken - och även spelarna verkade det som. Det var segt och lojt matchen igenom, förutom första 10 minuterna. Som tar var räckte 4-2 till seger.

Förhoppningsvis (för Giffarnas del) så är man mer taggade idag - och det lär behövas mot KSK. Senast besegrade man Västanfors IF med 8-7 och i onsdags imponerade man när man kryssade (7-7) borta mot Kalix Bandy, vilket är imponerande. I den matchen gjorde Stefan Andersson sensationellt lyckad comeback - fyra mål av 28-årige Andersson!

Kvällen match lär i alla fall bli en jämn fight, även om Bollnäs är favoriter med hemmaplan.
Bollnäs är helt ordinarie men KSK har Andreas Lundkvist skadad vilket oroar i defensiven.

Skriven av: Gustaf Lindborg