Bandysidan.nu

Bollnäs besegrade blågult

publicerat 2004-11-25

Igår var det Falu BS som gästade Bollnäs GoIF och svårspelade Sävstaås. Efter en jämn första halvlek som förstördes av snön så kunde Giffarna visa vilket lag som hör hemma i elitserien.

Före match så snöade det ordentligt i Bollnäs och ismaskinerna hade problem att hålla snön borta. Snön påverkade spelet negativt i första halvlek. Dan Hjelm sköt in 0-1 en halvtimma in i matchen men Patrik Larsson kunde stiligt och psykologiskt viktigt kvittera strax före paus efter en avvägd lyftning från Peter Stock.
I andra blev det mindre snö och bättre spel. Bollnäs vann den halvleken lätt med 4-1 och visade upp ett bra spel och mål ifrån Hans Åström, Patrik Larsson igen, Daniel Skarps och Ville Aaltonen. Oscar Robertsson, förra året i just Bollnäs, kunde på straff ordna ett tröstmål till masarna.