Bandysidan.nu

Sandviken kom ikapp - men inte förbi

publicerat 2004-11-13

"Halvskrällarna" duggar tätt i årets bandypremiärer. Brobergs IF var mycket nära att hemma på Hällåsen hålla undan till seger. Efter bara 9 minuter satte ex-Saikaren Pär Fahlén 3-1-bollen.

Innan Pär Fahléns 3-1-boll i den 9:e minuten hade Stefan Larsson gjort 1-0, Sandvikens AIK:s Patrik Nilsson kvitterat, och hemmalagets Alexej Zolotarev återigen gett de gulsvarta täten.
Båda lagen dunkade in ett mål till var innan paus, först Daniel Mossberg för Brobergs IF och sen Daniel Burvall-Jonsson för Brobergs IF, så det var alltså 4-2 till hemmalaget Brobergs IF och nära skräll.
I andra kunde dock Sandvikens AIK reducera och kvittera i slutet av matchen genom unge David Pizzoni-Elfving och mittfältsmotorn Henrik Hagberg.