Giffarna imponerade mot Falu BS

publicerat 2004-10-15

Bollnäs GoIF och Falu BS är två av lagen i Edsbyn Cup som är förhandstippade att eventuellt kunna utmana hemmalaget Edsbyns IF om vinstchecken. Efter att ha sett gårdagens match kan undertecknad säga att Bollnäs GoIF är laget av dessa två som i så fall utmanar Edsbyns IF om cupsegern.

Giffarna gick raskt upp i ledningen med 2-0 innan Falu BS reducerade och kvitterade efter ett individuellt misstag av en försvarare samt en straff. I andra halvlek (2x30) la Giffarna i överväxeln och drog ifrån till 6-2 innan det var slut.
Giffarna imponerade både offensivt - med fin bredd på passningsspelet på offensiv planhalva - och defensivt - då Falu BS skapade mycket få heta målchanser.
Matchens i särklass bästa spelare var Patrik Larsson som gjorde 3 mål (och även Falu BS:s målvakt i andra halvlek var bra, vet dock ej vem det var).

Skriven av: Gustaf Lindborg