Bandysidan.nu

Broberg hade inga problem med Zorkij

publicerat 2004-10-09

Zorkij rosar inte marknaden här i Sverige än så länge. Igårdagens match mellan Brobergs IF och just Zorkij i Edsbyn Arena så vann Brobergs IF relativt lätt med 3-1, och de gulsvarta visade upp en stark defensiv.

- Jag är mycket nöjd med hur vi genomför den här matchen. Framför allt fungerade hela försvaret jättebra, berömmer Brobergstränaren Peter Isaksson.

Målvakterna Pasi Hiekkanen och Calle Samuelsson turades om att stå varsin halvlek. I första halvlek hjälptes Pasi Hiekkanen av Svenne Olsson som var libero, och i andra hjälptes Calle Samuelsson av Mattias Lindblom.

Matchen slutade alltså 3-1 till Brobergs IF. Två av deras mål gjordes av Stefan Larsson och det andra gjordes av Jonas Nygren.
Zorkijs enda mål gjordes av föredetta Brobergaren Vjacheslav Arkhipkin.

Borta i Brobergs IF var Markus Hiukka som är handkadad och nyförvärvet Mika Mutikainen som inte är i Sverige ännu.

Hälsingekollegan Bollnäs GoIF hade desto större problem med sitt ryska motstånd Uralsky Trubnik under förmiddagen. Matchen slutade 2-2 efter att Giffarna bland annat brännt två straffar.

Källorna är Hälsingekuriren respektive Giffarna.com.

Skriven av: Gustaf Lindborg