Zorkij vidare efter händelserikt slut

publicerat 2008-10-25

Zorkij vinner den andra kvartsfinalen, som var en ganska tråkig tillställning fram till avslutande sju minuterna av matchen. På dessa sju minuter hände nästan lika mycket som under en normal halvlek.

Denna match var en ganska tråkig tillställning med få chanser. Det var också hyffsat mycket utvisningar, speciellt under en period i första halvlek. Inget av lagen lyckades åstadkomma något, som är så värst farligt. De sista tio minutrarna av matchen ändrar sig matchbilden totalt då Kuzbass i den 53:e matchminuten får en straff och den slås i mål av Pavel Rjazantsev. Tre minuter senare får Zorkij ett läge med öppet mål, målvakten är borta ur situationen och och endast en utespelare står i målet. Det är kvitterat till 1-1. Det återstår i detta läge cirka fyra minuter av matchen och innan matchen är slut har Zorkij hunnit göra både 2-1 och 3-1 genom två fasta situationer på slutet. Zorkij vinner matchen med 3-1 och går vidare till semifinal där man får möta Edsbyns IF.

Skriven av: Anna Lindquist