Zorkij vaknar till

publicerat 2008-10-24

Zorkij vaknade till i matchen mot Uralsky Trubnik och spelade med en betydligt större intensitet än i matchen mot Tornio PV natten som var.

Zorkij det starkare laget
Zorkij det starkare laget Foto: Anna Lindquist

Trubnik börjar dock bäst och får ett friläge efter 12 minuters spel, som man dock lägger över. Istället är det Zorkij som gör det första målet, och det är Stefan "X-et" Erixon som slår in en hörnretur. Även 2-0-målet kommer på en hörna, denna gång är det Joakim Hedqvist som visar upp sitt patenterade skytte och placerar bollen hårt i krysset.

Uralsky börjar bra i andra halvleken och har flera bra chanser, bland annat på hörnor och hörnreturer, men lyckas inte göra något mål. Istället är det Zorkij som gör 3-0 med 10 minuter kvar av matchen. Xet kommer på en genomåkning och lägger upp bollen i nättaket.

Precis innan matchen blåses av lyckas Trubnik få ett tröstmål.

Skriven av: Torbjörn Lindquist