Kuzbass överlägsna Vodnik

publicerat 2008-10-23

Kuzbass vann inledningsmatchen mot Vodnik med hela 10-4 efter 6-2 i halvtid. Vodnik var i den här matchen aldrig riktigt med på banan.

Kuzbass 5-0-mål
Kuzbass 5-0-mål Foto: Torbjörn Lindquist

1-0 gjordes redan efter knappa 4 minuters spel och 2-0 kom mmindre än en minut senare. 2-0-målet var en snygg genomspelning, där Vodniks spelare såg ut att vara på väg någon helt annanstans än där de borde vara.

Vodnik kostar på sig att missa en straff i den 13:e minuten, men gör också mål på en straff senare i den första halvleken. Vodnik gör sina båda mål på hörnor, i stort sett de två enda målchanser laget her under 1:a halvlek.

Kuzbass drar igång lika snabbt i 2:a halvlek som man startade den första och gör både 7-2 och 8-2 innan matchklockan hunnit upp till 36 minuter. Till slut vinns matchen alltså med 10-4, och det var aldrig något snack om saken, Vodnik var inte med i matchen.

Skriven av: Torbjörn Lindquist