Bandysidan.nu

Dynamo vinner match med två ansikten

publicerat 2007-10-28

Den första seminalen mellan Zorkij och Dynamo (Moscow) börjar i ett högt tempo. Båda lagen skapar flera chanser i matchinledningen.Efter detta blir spelet allt sömnigare och inget av lagen kommer igenom till avslut. Däremot hamnar ett flertal spelare på utvisningsbänken. I den 27:e matchminuten kommer den första riktiga målchansen och den kommer på hörna för Dynamo. Denna hörna resulterar dock inte inte något mål. Första halvlek slutar 0-0.

Den 2:a halvleken är betydligt mer händelserik än den första. I den 34:e matchminuten tar Dynamo ledningen genom en hörna som slås i mål av spelare nr 7, Sergej Lomanov. Dynamo ökar sedan på sin ledning i den 36:e matchminuten genom spelare nr 20, Ivan Maximov, på passning av spelare nr 88, Evgenij Ivanushkin. Denne spelare ökar sedan på Dynamos ledning ytterligare en gång. Ställningen är nu 0-3. Just nu är det uppvisning av Dynamo som i den 43:e matchminuten gör ytterligare ett mål, målskytt nr 99 Sergej Obuhov. I den 47:e matchminuten reducerar Zorkij, genom spelare nr 77 Sami Laakkonen på passning från spelare nr Sergej Burlakov. Zorkij reducerar ytterligare en gångi den 49:e matchminuten genom spelare nr 5 Jurij Loginov. Nu är det verkligen match igen efter ytterligare en reducering av Zorkij i den 51:a matchminuten, målskytt nr 77, Sami Laakkonen. Denna 2:a halvlek bjuder på en helt annan bandy än den första. Dynamo vinner tillslut matchen med 4-3 efter en händelserik 2:a halvlek.

Skriven av: Anna Lindquist