Uralsky tredje lag till semi

publicerat 2007-10-28

Uralsky Trubnik och Rodina spelade i den tredje kvartsfinalen i årets World Cup. Lagen har mötts två gånger tidigare iår i ryska cupen och har där en varsin seger. Dessa båda matcher innehöll gott om mål, vilket man inte kan säga om inledningen till denna match. Rodina skapar många riktigt bra möjligheter men lyckas inte riktigt få in bollen. Första halvlek slutade 0-0.

Uralsky Trubnik lyckas inte få in bollen via ett firläge, men först i 40:e minuten lyckas man få in bollen. Det är Dmitrij Sustretov som sätter ett frislag. Efter detta börjar Rodina flytta fram sina possitioner och spelar allt mer offensivt. De skapar en hel del chanser, men de har svårt att få in den. Några fler mål blir det aldrig, utan Uralsky Trubnik vinner matchen med 1-0.

Skriven av: Torbjörn Lindquist