Ljusdal vann i ösregn

publicerat 2006-10-26

Ovädret, som under invigningen gjorde ett uppehåll, fortsatte med oförtruten styrka under Ljusdals BKs inledningsmatch OLS Uleåborg. Snöandet övergick snart till ett regn som hela tiden ökade i styrka. Trots det fick den publik som lockats till IP se en riktigt trevlig inledning av matchen, med flera målchanser åt båda håll.

Bäst lyckades LBK, som gjorde mål efter knappa 7 minuters spel, på en snygg genomåkning av Stefan Nordlund. Redan ett par minuter senare gör man dessutom 2-0 genom Mikael Oskarsson, men Samuli Niskanen reducerar kvickt efter att ha tagit ner ett utkast från målvakten Ari Af Hällström. Ljusdal hinner med att göra 3-1 innan domaren blåser för halvtid.

Spelet i den andra halvleken blir klart sämre i den första. Ljusdal lyckas dock göra ytterligare 3 mål i denna, det sista målet med bara halvminuten kvar att spela av den unge Ivan Cavallin.

Skriven av: Torbjörn Lindquist