Sandviken klart bättre

publicerat 2006-10-26

Efter en lite trevande inledning i matchen, med ledning 2-0 efter första halvlek, gör Sandvikens AIK klart bättre ifrån sig i den andra. Nyförvärven Alexander Driagin och Mikko Aarni spelade mycket bra, och Driagin assisterade till SAIKs första mål, medans Aarni gör det andra.

Daniel Eriksson, assisterade till 6-1
Daniel Eriksson, assisterade till 6-1 Foto: Torbjörn Lindquist

I slutet av den första halvleken får IFK Vänersborg en straff, som skjuts utanför.

I den andra halvleken får SAIK bättre fart på skridskorna och Aarni gör ytterligare två mål innan matchen är över. Det sista på en snygg hörnvariant där Daniel Eriksson står för assisten.

Vänersborgs enda mål kom till efter att Jonas Svensson misslyckats med att sparka ut en bakåtpassning.

Spelet kändes lite segt i början, men blev betydligt bättre i den andra halvleken, tyckte Aarni. Målet är att spela finalen på söndag. För att gå till final får man sannolikt möta Dynamo (Moscow) i semifinalen, men Aarni anser att det finns en god möjlighet att vinna den matchen.

Skriven av: Torbjörn Lindquist