Bandysidan.nu

Villa inledde bra, men föll

publicerat 2005-10-27

Villa Lidköping BK hade en bra inledning av deras första match i årets World Cup. De gjorde ganska snabbt 1-0, men Zorkij kvitterade raskt.

Johan Andersson 2-målsskytt mot Villa
Johan Andersson 2-målsskytt mot Villa Foto: Anna Lindquist

Villa gick till halvtidsvila med 2-1, ett resultat som inte alls var orättvist. Dock tog Zorkij över matchen i stora delar av andra halvlek och kvitterade åter, till 2-2. Det blev en hård drabbning och när Villa åter lyckades få en del press på slutet tappar de lite i försvaret och Zorkij tar ledningen.

Villa jobbade för en kvittering, men Zorkij utnyttjade i sista minuten åter de ökande ytorna och gör 4-2.

Matchen var i det stora hela jämn och tuff med en hel del målchanser, men Zorkij lyckades dra det längsta strået den här gången. Bäst i Zorkij var den tidigare villaspelaren Johan Esplund.

Skriven av: Torbjörn Lindquist