ibdb.bandysidan.nu        English
2016-12-07
Sidan åter uppe efter DNS-strul
Vi har haft lite strul med DNS-servrar och därför har servern legat nere ett par dagar. Den är nu uppe igen och vi jobbar på att få in resultaten så fort som möjligt.
Läs mer
2015-12-15
Migrering ikväll tisdag 15/12
Ikväll kommer Bandysidan.nu att migrera till en ny server, så allt som skrivs i gästböcker, forum eller som artikelkommentarer riskerar att försvinna. Imorgon ska sidan fungera som normalt igen.
Läs mer
2015-12-05
Tekniska problem - Lösta
Uppdaterat: Bandysidan.nu har haft tekniska problem. Dessa är lösta sent lördag kväll och vi ska jobba oss i kapp på de dagar som saknar resultat pga detta.

Läs mer
2014-05-17
Internet Bandy DataBase 10 år
Det var våren 2004 som Bollnäsbon Gustaf Lindborg sa till mig att Bandysidan.nu skulle behöva en databas över spelare, en “internet bandy database” som han uttryckte det. Jag hade tidigare funderat lite i samma banor, men när ytterligare en person kom och sparkade mig i ändan så tog jag tillfället i akt och skred till verket.
Läs mer
2013-01-24
Nertid
Tyvärr låg Bandysidan.nu nere från onsdag kväll till torsdag eftermiddag. Problemen är nu avlösta.
Läs mer
2012-03-14
Uppdaterad föreningssida på bandysidan
Sidan för föreningar på bandysidan.nu har byggts om, för att ge bättre information, på ett mer lättillgängligt sätt.
Läs mer
2010-11-25
Mer nytt på sajten
Bandysäsongen har kommit en bit på väg, och jobbet med att utöka informationen på sajten går vidare. De senaste veckorna har saker hänt i forumet, på statistiksidorna samt lite tipsrelaterade nyheter.
Läs mer
Sökning
 Ryska ligan
 Välj land
 Senaste uppdatering
Bandysidan rekomenderar
 Logga in