ibdb.bandysidan.nu        English
2017-04-18
Strul efter migrering
Bandysidan.nu har problem med inloggning och vissa visningar efter en migrering som vårt webbhotell har gjort. Vi jobbar med att få ut en helt ny sajt, som ska fungera mycket bättre. Det är dock en del jobb kvar med den, men den ska komma upp under sommaren.
Läs mer
2016-12-07
Sidan åter uppe efter DNS-strul
Vi har haft lite strul med DNS-servrar och därför har servern legat nere ett par dagar. Den är nu uppe igen och vi jobbar på att få in resultaten så fort som möjligt.
Läs mer
2015-12-15
Migrering ikväll tisdag 15/12
Ikväll kommer Bandysidan.nu att migrera till en ny server, så allt som skrivs i gästböcker, forum eller som artikelkommentarer riskerar att försvinna. Imorgon ska sidan fungera som normalt igen.
Läs mer
2015-12-05
Tekniska problem - Lösta
Uppdaterat: Bandysidan.nu har haft tekniska problem. Dessa är lösta sent lördag kväll och vi ska jobba oss i kapp på de dagar som saknar resultat pga detta.

Läs mer
2014-05-17
Internet Bandy DataBase 10 år
Det var våren 2004 som Bollnäsbon Gustaf Lindborg sa till mig att Bandysidan.nu skulle behöva en databas över spelare, en “internet bandy database” som han uttryckte det. Jag hade tidigare funderat lite i samma banor, men när ytterligare en person kom och sparkade mig i ändan så tog jag tillfället i akt och skred till verket.
Läs mer
2013-01-24
Nertid
Tyvärr låg Bandysidan.nu nere från onsdag kväll till torsdag eftermiddag. Problemen är nu avlösta.
Läs mer
2012-03-14
Uppdaterad föreningssida på bandysidan
Sidan för föreningar på bandysidan.nu har byggts om, för att ge bättre information, på ett mer lättillgängligt sätt.
Läs mer
Sökning
 Elitserien
 Damelit
 Välj land
 Senaste uppdatering
Bandysidan rekomenderar
 Logga in