ibdb.bandysidan.nu        English
2010-11-25

Mer nytt på sajten

Bandysäsongen har kommit en bit på väg, och jobbet med att utöka informationen på sajten går vidare. De senaste veckorna har saker hänt i forumet, på statistiksidorna samt lite tipsrelaterade nyheter.

Tipsnyheter

I månadsvyn i kalendern syns nu en tipsboll (bandyboll med 1X2 på) de dagar det är en tipsmatch. Dessutom syns i dagsvyn en tipsboll på de matcher som ingår i ett tips, samt ditt eget tips och om matchen är spelad antalet poäng du fått i matchen. Tipsboll och tippat resultat syns också i matchlistorna på respektive seriesida. Denna information syns enbart då du är inloggad.

De personer som någon gång toppat rankingen, dels gamla systemet från 1996-2000, och dels det nya systemet från 2007 och framåt, i slutet av säsongen har numer en pokal i prisskåpet på sin hemmaplan för de år de toppat rankingen.

Forumet

Forumet har fått en ny layout, foruminlägg som handlar om en spelare länkas från spelarens sida (om du använder forumlänken från spelarens sida istället för att skriva spelarens namn) och på din inställningssida kan du nu välja en avatar till forumet. I dagsläget finns ett antal lag-logos att välja på, men mer kommer att läggas till allt eftersom. Eventuella medaljer och pokaler syns i miniatyr i samband med ditt foruminlägg.

Statistik

Domarstatistik syns nu även på seriens statistiksida. Dessutom har vi börjat arbeta med AJAX, och det går därför att välja att se top 10, top 25 eller alla i busliga/poängliga utan att sidan behöver laddas om.

Vi jobbar hela tiden med att förbättra sajten ytterligare, och om det är något du saknar så är det bara att komma med förslag i forumet, eller som kommentar till denna artikel.

Torbjörn Lindquist
Sökning
 Elitserien
 Damelit
 Välj land
 Senaste uppdatering
Bandysidan rekomenderar
 Logga in