bandysidan.nu        English
Skriv följande text i rutan nedan, annars försvinner ditt inlägg: wxmyfelp
Namn
Ort
E-mail
Hemsida
Mitt meddelandeNamn Irriterad...
Skickat 2004-11-19 22:12:30

Pavel Frans gör nog klokt i att ALDRIG mer visa sig i Edsbyn efter knätacklingan på Hellmyrs.


Webmasters svar: Ja, den var riktigt ful. Den blev inte bättre av att ses i repris heller.

Namn Tyrolermannen
Ort Alperna
Skickat 2004-11-19 17:19:54

Hallå.
(Ingen har fixat det förr vad jag vet och då menar jag självklart bussresa dit då givetvis många "strösupportrar" åkt tåg dit förut också, säger Bandybyn.se:s Håkan Brindholm) Jag vet inte om han menar Edsbysupportrars resa eller överhuvudtaget. Vi var iaf. ca 50 pers i en dubbeldäckare från Västerås som åkte upp till Kalix 14/1 1994. Det blev 2x96 mil utan övernattning förutom under resans gång i bussen. Vet inte om det var så mycket sova av där heller för den delen. http://www.vsk.nu/kalix.htm

Webmasters svar: Jag har hört talas om den resan från folk som då bodde i Kalix. Djurgården anordnade förresten en supporterresa till Karlsborg förra året i div 1! Där börjar vi prata om imponerande.

Namn undrande
Skickat 2004-11-19 13:51:43

Varför är det "alltid" stockholmsdomare när Bajen möter Falun?
2004 föregående sä. BS - Bajen = Domare från Farsta.
2004 nuvarande sä Bajen - BS = Domare från Stockholm.

Namn kskare
Skickat 2004-11-18 09:55:45

Fan vad härligt det är med bandy!

Speciellt eftersom alla har "pissat" på ksk som vanligt innan säsongen.....hoppas den positiva trenden håller i sig.

Namn Snoddas
Skickat 2004-11-17 16:11:07

Hej Fd. Som man kan läsa i många artiklar som skrivs här, så är mycket refererat från olika länstidningar. Tänkte du kanske kunde hålla dig uppdaterad och referera på samma sätt.

Webmasters svar: För närvarande är mycket av innehållet här referat och även på dambandyfronten kommer det bli så det som skrivs. Vad gäller Allsvenskan herrar finns lite fler kontakter i dagsläget och därför finns också något fler egna artiklar inom det området.

Fd. Om du är intresserad av att referera artiklar är det bara att maila, så kan vi hjälpa dig att komma igång. Det är väldigt lätt att skriva artiklar här på Bandysidan.nu

Namn Fd
Skickat 2004-11-17 13:44:00

Hej Snoddas! Anledningen till att jag vill kunna läsa om bandymatcher här (dam och herr) är att jag inte har möjlighet att själv åka och titta. Tyvärr! Annars hade jag så klart gärna tagit chansen!!!

Namn Snoddas
Skickat 2004-11-17 11:41:03

Fd, du verkar som klippt och skuren för att rapportera från dammatcherna. Tag chansen!

Namn Fd
Skickat 2004-11-17 11:09:50

Hej! Tack för svar, men jag hoppas på mer!! Kunde i alla fall läsa lite om "toppmötet" SAIK-VSK...öh...vaddå toppmöte?! Jag hoppas på många spännande och bra bandymatcher i vinter även om jag själv inte har möjlighet att se så många. Med risk för att bli tjatig; jag hoppas att det blir någon som kan rapportera även från dammatcherna så man kan läsa här!


Namn Gustaf Lindborg
Hemsida http://www.bandysidan.nu
Ort Bollnäs
Skickat 2004-11-15 12:17:00

Bra och intressant fråga du ställer Patrik! Ledsen att svaret kommer så sent!
Det som jag har hört i verkliga livet - här hemma, på stan, på arenorna - är att många fortfarande håller IFK Vänersborg som ett semifinallag. Det håller jag inte med om utan jag tror att IFK får svårt att nå elitserien, och ifrån allsvenskan kommer man att få det tufft att nå första eller andraplatsen som är så viktig. Anledningen att jag tror detta är att IFK:s trupp inte är tillräckligt stark. För mig är Misja Pasjkin och Matias "Bissen" Larsson två giftiga anfallare, men dom kommer knappast att nå samma klass som utflugna Ari Holopainen och Sami Laakkonen. Jocke Larsson var inte alls en dum målvakt heller utan han var och nosade på landslaget och Martin Arvidsson var en fin dribbler och framspelare.
Å andra sidan får klubben in lite andra yngre spelare som kan vara bra i framtiden, men det var ju den här serien jag tippade. En annan orsak som jag tror gör det svårt för IFK i vinter är att man nu saknar rutinen och "vinnarskallen" lite grann. Den saknades även i vintras då laget föll pladask och sjönk likt Titanic efter tre inledande segrar i elitserien.
Annars har du helt rätt i att många tippare på webben inte har IFK högre än femma eller sexa. Men de som tror på IFK finns naturligtvis kvar och dom får naturligtvis tro hur mycket dom vill på sitt favoritlag. Det är som jag brukar säga, svårt att vara medgångssupporter hos Bollnäs GIF.
På frågan om Katrineholm vet jag inte riktigt vd jag ska svara. Jag tycker man har gjort några intressanta värvningar och då i synnerhet Jarno Väkiparta ifrån Västerås. Kan lagets duktiga spelare få till det så tror jag att det kan räcka till slutspel. Om jag inte minns helt fel så besegrade de rödsvarta IFK Motala igår med 6-3. Man måste ju chansa lite en du kan naturligtvis ha rätt. Försäsongen i allmänhet och Hammarbymatchen (1-21-förlust) i synnerhet imponerar inte.

Hoppas svaren var till belåtenhet!

Namn fredrik
Skickat 2004-11-13 21:41:22

min mamma

Namn Patrik
Skickat 2004-11-13 12:25:25

Gustaf Lindeborg>> Jag läste ditt tips om söderserien, det jag reagerade över är att du skrev att Ifkvbg är överskattade. Det är väl snarare underskattade de är efter alla stjärnor som försvunnit. De flesta tippar att vbg hamnar 5:a 6:a någonstans, jag kan lova med 100% säkerhet att Vbg blir inte sämre än 5:a i söderserien. Du tippar Ksk 4:a din tok, jag är helt övertygad om att de inte blir bättre än 7:a. Annars ser väl ditt tips i söder ok ut!
Mitt tips 1, Vsk. 2, Villa, 3-4 Vbk och Ifkvbg. 5, Boltic. 6-7,Gbk och Motala. 8,Katrineholm.

Namn Fd
Skickat 2004-11-12 08:54:31

Den här sidan är riktigt bra tycker jag, men... jag hoppas verkligen att jag kan följa även damallsvenskan här! Jag vet faktiskt inte någonstans där man kan hålla sig uppdaterad vad gäller damverksamheten så är det någon som har något bra tips så meddela gärna.

Webmasters svar: Vi har ännu inte hunnit lägga ner någon tid på damerna, då det tar rätt mycket kraft med sidan som det är redan. Om det finns någon som är villig att skriva om damallsvenskan, eller kanske till och med även om damerna längre ner i serien, så skulle det vara mycket trevligt. Kontakta mig via mail för mer info om hur man blir skribent på bandysidan.nu isåfall.

Namn X
Skickat 2004-11-12 08:34:48

Norr och södergruppen slutar så här.

SÖDER

1. Västerås
2. Villa
3. Vänersborg
4. Vetlanda
5. Boltic
6. Gripen
7. Katrineholm
8. Motala

NORR

1. Hammarby
2. Edsbyn
3. Sandviken
4. Bollnäs
5. Kalix
6. Broberg
7. Falun
8. Västanfors

Webmasters svar: Intressant tips. Ser definitivt inte omöjligt ut att det är såhär det ser ut när det är dags för omlottningen.

Namn BK Bore
Skickat 2004-11-08 20:32:11

TAck för att du fixat länken.. har tyvärr ej tillgång till den "gamla" sidan ännu då jag för flera år sen tog över efter en annan som gjort sidan innan..

Namn Ante
Skickat 2004-11-08 18:17:33

Blir det nåt bandytips till allsvenskan,det börjar dra ihop sig?

Webmasters svar: Tyvärr inte. VM-tipset blir nästa tips är det tänkt. Nästa år återkommer tipset för de "tunga grabbarna".

Namn Gustaf Lindborg
Hemsida http://www.bandysidan.nu
Ort Bollnäs
Skickat 2004-11-08 16:23:14

Mycket kul bandy på radion idag! Först en längre intervju med Mossberg i Sandviken om sin beundransvärda bedrift och sen intervjuer med tränarna, och nu "Bandy bandy" med Galenskaparna. Mer kommer!

Namn Fd
Skickat 2004-11-08 15:54:23

Heja Bollnäs!
Lycka till med er satsning på dam- och flickverksamhet! Självklart ska alla få spela bandy, eller hur? Inte ska det väl behöva vara en könsfråga i alla fall?!

Mvh Fd

Namn BK Bore
Hemsida http://bkbore.just.nu
Skickat 2004-11-08 13:52:23

Hej Webbmaster!
Trots mail om att våran länk är fel har den ej rättats till. Det har tagits bort en länk (det fanns två) men den som finns nu (den officiella) är feladresserad. Rätt är http://bkbore.just.nu

Webmasters svar: Jag ber om ursäkt. Jag tittade på sidorna och den ena var uppdaterad, så jag sparade den. Ett tips är att på gamla sidan skriva "Ny adress" och länka med target="_top".

Namn Richard
Hemsida http://www.difbandy.se
Ort Stacken
Skickat 2004-11-08 08:05:54

Djurårdens IF har en ny hemsida för bandyn.
www.difbandy.se

Webmasters svar: Lägger in den så snart den fungerar. Just nu får jag meddelandet att den är nere pga ombyggnation.

Namn Per Svan-Pettersson
Ort Köping
Skickat 2004-11-06 22:43:58

Fosshaug har inte något sk träningsförbud!!! Hur f..n kan ni skriva det i en krönika eller vad ni kallar erat sk Fredagsbrev. Det står inte med ett ord i någon dom från Svenska bandyförbundet att han är förbjuden att träna bandy. Han är förbjuden att spela och att inneha några som helst ledaruppdrag fram till 31/12 2004. Ska man utala sig om sådana här saker så bör man veta vad man talar om. Annars kan man ju börja fundera på om man ska lita på överhuvudtaget någonting som påstås i Fredagsbrevet.

Ta reda på fakta i fortsättningen!

Webmasters svar: Det som tolkas som träningsförbud är ett uttalande från Mats Westling (ordförande i svenska bandyförbundets tävlingskommité) där han säger att "Han stängs av året ut från all form av engagemang inom svensk bandy. ... - Vi kan självklart inte stoppa honom från att åka skridsko på en bandyplan, men låt oss inte spekulera i vad som skulle hända då."

Vi kommer de närmaste dagarna att försöka ta kontakt med bandyförbundet för att höra hur det hela ligger till. Vi försöker alltid vara nogranna med fakta, även om missförstånd ibland tyvärr kan uppstå.

[ Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ] Antal inlägg i gästboken: 399
Senaste foruminlägg
TV-sändningar
 Nya/Uppdaterade länkar
 Senaste uppdatering
Bandysidan rekomenderar
 Logga in