World Cup Women

Kareby segrare i damernas World Cup

publicerat 2015-10-11
Kareby IS (W) blev World Cup-mästare för damer, efter seger mot AIK (W) med 4-2 i finalen.

(0) kommentarer

Kareby World Cup-mästare för damer

publicerat 2014-10-12
Kareby IS (W) lyckades vända en 3-0-ledning för det ryska laget Rekord (W) till 3-3 i full tid och efter förlängning vann Kareby på straffar.

Det blev en jämn tillställning i finalen i svenska fönster arena mellan Kareby IS (W) och Rekord (W). Kareby vann matchen med 4-3 i sudden death och kan därmed titulera sig world cup-mästare.

AIK World Cup-mästare för damer

publicerat 2008-10-28
AIK (W) vann helgens World Cup för damer mot ryska Rekord (W) efter sudden death.

Ändringar i spelschemat för damerna

publicerat 2008-10-26
Spelschemat för World Cup Women har ändrats på grund av att Exte World Cup flyttat in sina semifinaler och final till Dina Arena. Match om 7:eplatsen och den om 5:eplatsen spelas i 2x25 minuter. Final och 3:e-prismatch flyttas tidsmässigt, nya tider kommer senare på sajten.

Womens World Cup har startat

publicerat 2008-10-24
Denna stora cuphelg har ytterligare en cup startat. Det är World Cup Women som kört igång, och resultaten finns naturligtvis på Bandysidan.nu

Nu har damerna dragit igång.

publicerat 2007-10-26
Det mesta fokuset under den här helgen är på herrarnas World Cup i Ljusdal, men även damerna spelar World Cup i helgen och där vann ryska Arktika (Murmansk) (W) mot Karlsbyhedens IK (W) med 4-2. Ryska Rekord (W) får ses som favoriter tillsammans med de svenska lagen AIK (W), Sandvikens AIK (W) och Västerstrands AIK (W).

Damernas World Cup

publicerat 2007-10-21
Den kommande helgen spelas flera World Cup-turneringar. Som tidigare sagts kommer Bandysidan.nu att rapportera från den traditionsenliga ExTe World Cup i Ljusdal, men även rapportera resultaten från damernas turnering i Edsbyn.