Bandysidan.nu

Bandytipset - tipset som räcker hela säsongen

publicerat 2019-10-28
Nu är det åter dags att utmana vänner, kollegor och andra bandyvänner i Sveriges tuffaste bandytips. Det är som vanligt gratis att tippa.

Det går nu att börja tippa World Cup-tipset. Som vanligt tippas matchresultat i grundspelets alla matcher, vilket lag som vinner guld respektive silver, samt vilka som åker ut i semifinal och kvart. Avslutningsvis hur många mål som görs i kvartsfinal, semifinal och final. Sista inlämning för tipset är onsdagen den 9:e oktober klockan 17:59, en minut före avslag i den första matchen.

Det går nu att tippa VM-tipset. Denna säsong är det matcherna i A-VM, slutställning i A-VM och antal mål i slutspelet som ska tippas. Sista inlämning är den 26:e januari klockan 16:14 servertid, dvs en minut före avslag i den första matchen.

Villa Lidköping BK blev World Cup-mästare 2018 efter seger i finalen mot Sandvikens AIK. Villa tog sig ann Jenisej, Västerås SK och Veiterä i sin grupp, och tog andraplatsen i gruppspelet. Sandviken vann sin grupp, efter två segrar och en oavgjord.

Det går nu att börja tippa World Cup-tipset. Som vanligt tippas matchresultat i grundspelets alla matcher, vilket lag som vinner guld respektive silver, samt vilka som åker ut i semifinal och kvart. Avslutningsvis hur många mål som görs i kvartsfinal, semifinal och final. Sista inlämning för tipset är torsdagen den 11:e oktober klockan 10:59, en minut före avslag i den första matchen.

Seriesegrande Solberg fick välja kvartsfinalmotståndare mellan 7:e respektive 8:e-placderade Høvik och Ullevål IL. Solberg valde Ullevål. Tvåan Stabæk möter Høvik. Trean Ullern spelar mot Mjøndalens IF och slutligen fyran Ready mot 6:an Drammen Bandy.

Imorgon onsdag drar det finska slutspelet igång. Seriesegrande Veiterä inleder kvartsfinalerna mot OLS Uleåborg, medan tvåan JPS möter Narukerä (Pori). Kampparit (Mikkeli) spelar mot LRK Tornio och Akilles Borgå spelar mot IFK Helsinki.

Ryssland vann en jämn och spännande finalmatch mot Sverige. Slutresultatet skrevs till 5-4, efter ett vackert mål av Almaz Mirgazov. Ryssland chockstartade matchen och ledde efter drygt 5 minuters spel med 2-0. Sverige spelade bra, men låg hela tiden under, tills Adam Gilljam kvitterade till 4-4 i den 64:e matchminuten.

Holland vann årets B-VM för herrar, efter finalseger mot Japan med 3-2. Därmed går Holland upp i A-VM, där de ersätter Ungern som förlorade dagens match mot Tyskland med 21-1. Holland började B-VM i andragruppen, och gick obesegrade genom den, 7-1 mot Kina, 7-0 mot Slovakien och 9-0 mot Somalia.